Tuinaanleg tuinen Mol

Seizoensaanbiedingen


 

Wie voelt de lente kriebelen?
Het is wetenschappelijk bewezen, wie zich omringt met plantjes gaat positiever en gezonder door het leven!

Meegaand met de seizoenen, heeft Tuincenter Mol ook steeds seizoenaanbiedingen en seizoensplanten. Dan denken we aan éénjarigen in de maand maart, bloembollen in augustus, chrysanten in oktober tot kerstbomen in november en december.

 

IN DE KIJKER :

 

LENTEBLOEIERS

Dit zijn bloemplanten die vroeg in het voorjaar bloeien. Ze vallen op in uw tuin of op uw terras, omdat er bijna geen andere soorten in bloei staan.

Plant nu de lente en breng kleur in uw tuin met onze mooiste lentebloeiers. U kunt uw lievelingen bij ons op de kwekerij komen uitkiezen: Viooltjes, Muscari, Narcis, Tulpen,...

ROZEN

De roos is de bloem van de passie en de romantiek. Deze mag dus niet ontbreken in uw tuin! Nog gans de maand maart is het uitgelezen tijdstip om rozen aan te planten en te verplanten. 

Kom kiezen uit de tientallen soorten in ons tuincenter en neem de mooiste mee naar huis. Breng de zalige geur van bloeiende rozen naar uw tuin.

PLANT NU UW BOMEN EN HAGEN

November tot en met maart is de beste periode om hagen en bomen aan te planten. De haagplanten zijn in rust van november tot begin april en dat is het moment om blotewortelplanten aan te kopen en te planten.

Ontdek ons assortiment haagplanten met blote wortel, steeds in verschillende hoogtes verkrijgbaar: Fagus sylvatica (groene beuk), Fagus sylvatica Purpurea (rode beuk), Carpinus betulus (haagbeuk), Taxus baccata, Buxus sempervirens, Ligustrum, Meidoorn.

FRUITBOMEN

Pluk in het najaar de vruchten van uw werk en plant nu je eigen fruittuin! Niets leuker dan appels, peren, pruimen of kersen van eigen kweek. Verschillende soorten verkrijgbaar op onze kwekerij in struik, halfstam of hoogstam.

Ook onze bessen zijn de moeite waard: Blauwbes, honingbes, braambes, framboos, stekelbes, kruisbes, kiwibes,...
Boordevol multivitamines en antioxidanten.

 

Steeds verkrijgbaar in pot:

De mooiste haagplanten ook steeds verkrijgbaar in pot: Osmanthus burkwoodii, Portugese Laurier, Ligustrum, Thuja plicata Atrovirens, Taxus baccata, Quercus Ilex

Dankzij de goede zorgen op ons tuincenter kunt u alles wat u bij ons meeneemt in pot, het jaar rond aanplanten in uw tuin!

 ecocheque logo