Bomen en planten

Tuincenter Mol is al 30 jaar lang uw ideale partner. Wij staan niet alleen garant voor de levering van kwaliteitsvolle planten aan een eerlijke prijs, maar voegen daar telkens ons professioneel advies aan toe.

Iedereen dit dat wil, kan vrijblijvend bij ons langskomen en zich laten inspireren. Trek daar zeker de nodige tijd voor uit, ons tuincenter heeft immers een oppervlakte van 30.000 m², waardoor het ruimschoots de moeite is om een wandeling te maken tussen onze overweldigend mooie buitenplanten.

Is er iets niet op voorraad? Geen probleem, bij ons kunt u quasi alles op heel korte termijn bestellen en kunt u standaard rekenen op uitgebreid advies voor zowel de plaatsing als het onderhoud.

Een greep uit ons aanbod:

 • Bomen
 • Meerstammige bomen en struiken
 • Heesters
 • Hagen
 • Fruitbomen
 • Klein fruit
 • Klimplanten
 • Rozen
 • Buxus en taxus
 • Vaste planten
 • Kruiden
 • Siergrassen en bodembedekkers
 • ...

éénjarigen en bloemen

Vanaf maart vullen wij alle mogelijke potten, op vraag van zij die dit wensen. Het gamma is bijzonder uitgebreid en gaat van Viola, Dipladenia, Pelargonium, Bacopa, Surfinia, Diascia, tot een gans mediteraan gamma van Olijf, Vijg, Citrus, Vitis en Steeneik …Kortom: alles is te verkrijgen in pot.

Potterie en decoratie

Tuincenter Mol biedt u een zeer exclusief assortiment Italiaanse potten aan. Met daarnaast ook een ruim aanbod kunststof, teak, polyester en metalen stijlvolle sierpotten van hoogwaardige kwaliteit om uit te kiezen.
Ga naar huis met de mooiste eyecatchers voor in uw tuin of op uw terras, inspired by MOL.

seizoensaanbiedingen

seizoens-aanbiedingen

Wie voelt de lente kriebelen? Het is wetenschappelijk bewezen, wie zich omringt met plantjes gaat positiever en gezonder door het leven!

Meegaand met de seizoenen, heeft Tuincenter Mol ook steeds seizoenaanbiedingen en seizoensplanten. Dan denken we aan éénjarigen in de maand maart, bloembollen in augustus, chrysanten in oktober tot kerstbomen in november en december.

Lentebloeiers

Dit zijn bloemplanten die vroeg in het voorjaar bloeien. Ze vallen op in uw tuin of op uw terras, omdat er bijna geen andere soorten in bloei staan. Plant nu de lente en breng kleur in uw tuin met onze mooiste lentebloeiers. U kunt uw lievelingen bij ons op de kwekerij komen uitkiezen: Viooltjes, Muscari, Narcis, Tulpen,...

Bloembollen

In tegenstelling van wat de meeste mensen denken plant men bloembollen het beste aan als ze in rust zijn. Kies dus in het voorjaar uw Tulp, Narcis, Sneeuwklokje, Krokus goed uit en plant ze pas in augustus – september.

Fruitbomen

Pluk in het najaar de vruchten van uw werk en plant nu je eigen fruittuin! Niets leuker dan appels, peren, pruimen of kersen van eigen kweek. Verschillende soorten verkrijgbaar op onze kwekerij in struik, halfstam of hoogstam. Ook onze bessen zijn de moeite waard: Blauwbes, honingbes, braambes, framboos, stekelbes, kruisbes, kiwibes,... Boordevol multivitamines en antioxidanten.

Rozen

De roos is de bloem van de passie en de romantiek. Deze mag dus niet ontbreken in uw tuin! Nog gans de maand maart is het uitgelezen tijdstip om rozen aan te planten en te verplanten. Kom kiezen uit de tientallen soorten in ons tuincenter en neem de mooiste mee naar huis. Breng de zalige geur van bloeiende rozen naar uw tuin.

Steeds te verkrijgen in pot

De mooiste haagplanten ook steeds verkrijgbaar in pot: Osmanthus, Prunus, Ligustrum, Thuja, Steeneik Dankzij de goede zorgen op ons tuincenter kunt u alles wat u bij ons meeneemt in pot, het jaar rond aanplanten in uw tuin!

Bomen en hagen

November tot en met maart is de beste periode om hagen en bomen aan te planten. De haagplanten zijn in rust van november tot begin april en dat is het moment om blotewortelplanten aan te kopen en te planten. Ontdek ons assortiment haagplanten met blote wortel, steeds in verschillende hoogtes verkrijgbaar: Fagus sylvatica (groene beuk), Fagus sylvatica Purpurea (rode beuk), Carpinus betulus (haagbeuk), Taxus baccata, Buxus sempervirens, Ligustrum, Meidoorn.

Potgrond en meststoffen

U kunt bij Tuincenter Mol ook terecht voor al uw meststoffen voor gazon, siertuin, rododendrons, hortensia’s,…

Dankzij ons gespecialiseerde advies op maat op het vlak van bemesting helpen wij u uw gazon en planten in topvorm te houden!

Levering aan huis met advies

Bij al uw aankopen bezorgt ons personeel u steeds het juiste advies, zodat uw planten een lang leven leiden. Bij grotere bestellingen of indien u dit wenst kan alles steeds aan huis geleverd worden.