Bomen en planten

We staan niet alleen garant voor de levering van kwaliteitsvolle planten aan een eerlijke prijs, maar voegen daar telkens ons professioneel advies aan toe. Ook wensen wij een

Iedereen dit dat wil, kan vrijblijvend bij ons langskomen en zich laten inspireren. Trek daar zeker de nodige tijd voor uit, onze platenkwekerij heeft immers een oppervlakte van 30.000 m², waardoor het ruimschoots de moeite is om een wandeling te maken tussen onze overweldigend mooie buitenplanten.

Is er iets niet op voorraad? Geen probleem, bij ons kunt u quasi alles op heel korte termijn bestellen en kunt u standaard rekenen op uitgebreid advies voor zowel de plaatsing als het onderhoud.

Een greep uit ons aanbod:

 • Bomen (dakvormen en leivormen)
 • Meerstammige bomen
 • Heesters
 • Hagen
 • Fruitbomen
 • Kleinfruit
 • Klimplanten
 • Rozen
 • Vaste planten
 • Kruiden
 • Siergrassen en bodembedekkers
 • ...

éénjarigen en bloemen

Vanaf maart vullen wij alle mogelijke potten, op vraag van zij die dit wensen. Het gamma is bijzonder uitgebreid en gaat van Viola, Dipladenia, Pelargonium, Bacopa, Surfinia, Diascia, tot een gans mediteraan gamma van Olijf, Vijg, Citrus, Vitis en Steeneik …Kortom: alles is te verkrijgen in pot.

Fruitbomen

Pluk in het najaar de vruchten van uw werk en plant nu je eigen fruittuin! Niets leuker dan appels, peren, pruimen of kersen van eigen kweek. Verschillende soorten verkrijgbaar op onze kwekerij in struik, halfstam of hoogstam. Ook minder gekende soorten zoals kweepeer, mispel behoren tot ons assortiment.

Ook onze bessen zijn de moeite waard: Blauwbes, honingbes, braambes, framboos, stekelbes, kruisbes, kiwibes, jeneverbes... Boordevol multivitamines en antioxidanten.

Bomen en hagen

November tot en met maart is de beste periode om hagen en bomen aan te planten. De haagplanten zijn in rust van november tot begin april en dat is het moment om blotewortelplanten aan te kopen en te planten.

Ontdek ons assortiment haagplanten met blote wortel, steeds in verschillende hoogtes verkrijgbaar: Fagus sylvatica (groene beuk), Fagus sylvatica Purpurea (rode beuk), Carpinus betulus (haagbeuk), Taxus baccata, Buxus sempervirens, Ligustrum, Meidoorn.

Rozen

De roos is de bloem van de passie en de romantiek. Deze mag dus niet ontbreken in uw tuin! Nog gans de maand maart is het uitgelezen tijdstip om rozen aan te planten en te verplanten. Kom kiezen uit de tientallen soorten in ons tuincenter en neem de mooiste mee naar huis. Breng de zalige geur van bloeiende rozen naar uw tuin.

Steeds te verkrijgen in pot / container

Groot aanbod van diverse hoogstammen, meerstammige bomen.

De mooiste haagplanten ook steeds verkrijgbaar in pot: Osmanthus x burkwoodii, Prunus lustanica, Quercus ilex, Fagus sylvatica, Carpinus betulus.

Dankzij de goede zorgen op ons tuincenter kunt u alles wat u bij ons meeneemt in pot, het jaar rond aanplanten in uw tuin!

Levering aan huis met advies

Bij al uw aankopen bezorgt ons personeel u steeds het juiste advies, zodat uw planten een lang leven leiden. Bij grotere bestellingen of indien u dit wenst kan alles steeds aan huis geleverd worden.