Tuinaanleg

Met 40 jaar ervaring in de aanleg van tuinen zijn er nog weinig geheimen.

Een tuin start met een goede kennis van zaken. Zo is het van  groot belang dat u weet wat de ondergrond is en dat u rekening houdt met zowel de omgeving, windrichting, orientatie.

Samen zoeken wij met Tuinen Mol in functie van zowel het karakter als de leefwijze van u , onze klanten samen naar de essentie van uw tuin of bedrijf. Ons streefdoel is het aanleggen van tuinen met een tijdloos karakter waarin wij het hoofdaanspreekpunt worden voor het ganse proces van A tot Z.

technieken

Op vandaag staan wij in voor tal van totaalprojecten waarbij zwembaden, bijgebouwen, tuinbergingen, beregeningsinstallatie een onderdeel van ons werk worden. Een duurzame tuin is een tuin met een plan. Met de huidige klimaatomstandigenheden dient qua waterbeheer en energieverbruik goed nagedacht te worden alvorens een project aan te vatten. Hierdoor zetten wij de juiste mensen op de juiste plaats.

Tuinonderhoud

Een tuin staat of valt met het onderhoud. Daarom is het van groot belang om jaar na jaar het juiste stramien te volgen. Wij volgen uw tuin op met de nodige kennis van zaken, om zo tot een mooi en optimaal resultaat te komen. Hieronder valt zowel het snoeien, scheren, maaien, bemesten, verticuteren, enzovoort van uw tuin. Ook het juiste ziektebeeld op het juiste moment bepalen is hier van belang en kan door ons team behandeld worden.

Realisaties