Tuinaanleg

Geert Mol en diens teams hebben ruim 30 jaar ervaring met de aanleg van tuinen. Een tuin start met een goede kennis van zaken. Zo is het van enorm groot belang dat je weet wat de ondergrond is en dat je rekening houdt met zowel de omgeving als de grondsoort.

Dergelijke kennis is een noodzaak omdat planten levende zaken zijn waar je niet zomaar mee doet wat je wil. Daarom zoeken wij bij Tuincentrum Mol in functie van zowel het karakter als de leefwijze van onze klanten samen naar de essentie van hun tuin. Ons streefdoel is het aanleggen van tuinen met een tijdloos karakter.

technieken

Op vandaag staan wij in voor tal van totaalprojecten waarbij zwembaden, bijgebouwen en beregeningsinstallaties een onderdeel van ons werk worden. Een duurzame tuin is een tuin met een plan. Met de huidige klimaatomstandigenheden dient qua waterbeheer en energieverbruik goed nagedacht te worden alvorens een project aan te vatten.

Opritten en terrassen

In ons bedrijf hebben wij steeds 2 vaste teams die zich sterk concentreren rond alles van verhardingsaanleg. Gaande van kasseien in karrespoor, polieren van zichtbeton, waterdoorlatende parkeerplaatsen, plaatsen van keramische en natuurstenen terrassen of allerlei uitvoeren in kleiklinkers.

De mogelijkheden zijn eindeloos alsook de productkeuze.

Tuinonderhoud

Een tuin staat of valt met het onderhoud. Daarom is het van groot belang om jaar na jaar het juiste stramien te volgen. Wij volgen uw tuin op met de nodige kennis van zaken, om zo tot een mooi en optimaal resultaat te komen. Hieronder valt zowel het snoeien, scheren, maaien, bemesten, verticuteren, enzovoort van uw tuin.

Realisaties